Klantenzone

In uw persoonlijke en beveiligde Klantenzone stelt Van Raak nv in real time alle prijsinformatie voor u ter beschikking, waarbij u de mogelijkheid hebt om zelf bestellingen uit te voeren.

U bent klant bij Van Raak en wilt inloggen in uw klantenzone?

Om toegang te verkrijgen tot uw klantenzone moet u zich identificeren met uw gebruikersnaam en uw paswoord. Beschik je nog niet over deze inloggegevens neem dan contact op met info@vanraak.be, we handelen dit graag snel verder met je af.

In alle veiligheid!

U hebt uw Klantenzone geraadpleegd en wilt uw sessie beƫindigen? Alleen het venster van uw browser sluiten is niet voldoende om uit te loggen: u moet zich afmelden en dus de sessie beƫindigen, vooral als uw computer ook door anderen wordt gebruikt.

Ter beveiliging en bescherming van uw persoonlijke gegevens is het belangrijk dat u aan niemand uw identificatiegegevens meedeelt. We raden eveneens aan om bij het kiezen van uw paswoord nauwkeurig de door ons verstrekte instructies op te volgen: Minimum 12 tekens lang, minstens 1 hoofdletter, minstens 1 cijfer, minstens 1 symbool.